Servicii

Serviciile noastre

Oferim soluții complete de telecomunicații și broadcast. Experiența echipei noastre ne permite să dezvoltam și să întreținem atât sisteme de comunicații de date locale cât și rețele metropolitane (date, voce, video) pentru provideri de servicii de telecomunicații.

Servicii internet

Cu o vastă experință în domeniul telecomunicațiilor, oferim servicii de date folosind mai multe medii de transmisie : fibra optică, wireless și ethernet.

Servicii broadcast

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniu vă putem oferi de la transmisii live la internet streaming și management de content la echipamente de ultimă generație pentru broadcast

Servicii networking

Servicii de  proiectare rețele de date și voce, instalare și mentenanță pentru aceste servicii, configurare și mentenață servere, servicii de hosting, furnizare echipamente IT necesare unei firme și nu numai.

Ecrane led

Ai nevoie de un ecran led pentru interior sau exterior, pentru un eveniment sau pentru publicitate, colegii noștri te pot ajuta să alegi produsul potrivit pentru tine, te vor ajuta și cu montarea și mentenanța lui.